Den lokale arbejdsmiljøpris er uddelt

Den lokale arbejdsmiljøpris er uddelt

Det blev Linda Jørgensen fra Elmelund i Thisted, der vandt den individuelle arbejdsmiljøpris på 5.000 kr. i år. Elmelund er en selvejende institution i Thisted for sentudviklede unge, hvor der tilbydes bo- og aktivitetstilbud.

Linda Jørgensen blev indstillet til den individuelle arbejdsmiljøpris, fordi hun som souschef hos Elmelund har gjort et stort arbejde for arbejdsmiljøet på stedet, idet hun ene kvinde har stået for at have udarbejde den kemiske APV, hvor alle kemiske produkter først er blevet identificeret, der er gennemført behovsanalyse i alle afdelinger, ligesom der er ændret regler for indkøb af kemiske produkter. Alle medarbejdere er blevet godt orienteret omkring håndtering af kemikalier. Herved har Lindas arbejde sikret en sikker omgang med kemikalier på arbejdspladsen.

’Vi glade for at kunne honorere den fine indsats, som folk gør på arbejdspladserne for at frem­me det gode arbejdsmiljø,’ begynder Jan Riis Bovbjerg, der er direktør hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest. ’Det er derfor en glæde at kunne give Linda den individuelle pris på 5.000 kr.’

Det er Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest, der står bag den lokale arbejdsmiljøpris. Den lokale arbejdsmiljøpris består af to priser. Den individuelle pris, som i år blev tildelt Linda Jørgensen, er på 5.000 kr. Derudover er der også en virksomhedspris på 10.000 kr. til ydelser hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest samt 3.000 kr. til medarbejderne.

’Vi har i år desværre slet ikke modtaget nogen indstillinger til virksomhedsprisen,” fortæller Jan Riis Bovbjerg. ’Vi er sikker på, at der er arbejdspladser i området, som fortjener virksomhedsprisen. Vi håber derfor på nogle indstillinger, når prisen skal uddeles igen til næste år.