fra BST til AMC

OM OS OG VORE KUNDER 

Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest løser årligt opgaver for omkring 150 kunder. 

Vi løser både mindre enkeltstående opgaver og store tilbagevendende opgaver. Eksempelvis  indretning af arbejdspladser, psykologbistand, arbejdsmiljøkurser, arbejdspladsvurderinger og diverse målinger af arbejdsmiljøet. Du kan finde meget mere om vore mange forskellige opgaver under menupunktet 'YDELSER' her på hjemmesiden.

 

OM OS

Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest ændrede navn i 2009 fra BST Thy-Salling-Mors og leverer fortsat kvalificeret og nærværende rådgivning indenfor arbejdsmiljøet.

Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er autoriseret arbejdsmiljørådgiver indenfor alle områder i arbejdsmiljøet. Ved Arbejdstilsynets seneste kontrol var vi blandt de få i Danmark, som opnåede en fejlfri bedømmelse af kvaliteten af vores rådgivning. 

Centret har bred erfaring med arbejdsmiljø siden 1979 og har specialistviden indenfor alle brancher. 

Vi har tradition for at arbejde på alle niveauer i virksomheden. Vi skaber løsninger, som er brugbare og anvendelige i virksomheden, fordi det skal gøre en forskel, når vi har været hos jer.

Vi arbejder for det gode arbejdsmiljø for både ledelse og medarbejdere, da trivsel på arbejdspladsen er en god forretning og en stor gevinst i hverdagen.

Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er en fondsejet virksomhed, som skal drives som en sund forretning uden aktionærer. Derfor er prisniveauet for konsulentydelser meget fornuftigt.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os på  97 71 06 00 eller sende os en mail.

Se her vores PrivatlivspolitikAutoriseret

arbejdsmiljørådgiver